SKLADIŠTE REZERVNIH DELOVA

Prilikom nabavke i kupovine kompresora i kompresorskih sistema, jedan od važnih parametara za izbor, pored kvaliteta i cene, jeste dostupnost rezervnih delova, pouzdanost i dugovečnost servisnog održavanja kao i ozbiljnost rada servisa. Skladište rezervnih delova popunjava se na osnovu analize kvarova i učestalosti pojave tipičnih kvarova kod pojedinih kompresora. I pored oprečnih zateva: ne držati mnogo robe na skladištu a istovremeno imati ključne i vitalne delove na stanju kada je to potrebno, uspeli smo izbalanisranim planiranjem da obezbedimo sve rezervne delove i njihovu količinu za poterbe efikasnog servisa i remonta. Deo specifičnih rezervnih delova koje nije moguće nabaviti od proizvođača zbog različitih uslova rekonstruišemo ili na osnovu orginalnih crteža izrađujemo u našoj mašinskoj radionici.

Servisni timovi su sastavljeni od iskusnih i dobro uigranih, obučenih i stručnih majstora. Zahvaljujući velikoj stručnosti servisera, dobroj organizaciji i skladištu većeg kapaciteta opravdali smo ime i poverenje naših klijenata. Mobilne servisne ekipe, koje dolaze na kućnu adresu, obezbeđuju najpovoljnije otklanjanje bilo kakvog problema u najkraćem mogućem roku. Za detaljnije informacije, pomoć i savete obratite se na:011/3477606

Skladište rezervnih delova za vijčane kompresore

Skladište rezervnih delova za klipne kompresore

Proizvodnja rezervnih delova za klipne kompresore

Deo specifičnih rezervnih delova koje nije moguće nabaviti od proizvođača zbog različitih uslova rekonstruišemo ili na osnovu orginalnih crteža izrađujemo nove u našoj mašinskoj radionici.